Görüntü Bursa’dan… Dev yat böyle taşındı

Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel tekne üreticisi bir fabrikada üretilen son 27 metre uzunluğundaki yat, fabrikada gövde üretiminin tamamlanması ile birlikte İstanbul Tuzla tersanesine karayolu ile taşındı. Dev yatın taşınması esnasında Bursa-Yalova yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, yatın Çeltikçi kavşağından geçişi ise uzun uğraşlar sonucu gerçekleştirilebildi.

Görüntü Bursa’dan… Dev yat böyle taşındı

Bir tekne fabrikasının en son modelinin yatın gövde üretimi fabrikada tamamlandı. Dünyanın en prestijli fuarlarında boy gösteren yatın tamamlanan gövdesi kalan işlemlerinin yapılması için İstanbul Tuzla tersanesine karayolu ile götürüldü.

Ana yolda uzun araç kuyrukları oluştu

Çeltikçi altındaki fabrikadan özel bir TIR ile çıkarılan yat Bursa-Yalova yolunda yaklaşık 600 metre mesafeyi ters şeritten Çeltikçi Kavşağı’na kadar getirildi. Burada Çeltikçi Kavşağı’ndan karşı şeride geçiş yapmak isteyen TIR büyük uğraşlar sonucu kavşaktan karşıya geçirilebildi.

Trafik ekipleri önlem aldı

Yol izinleri bulunan yatın taşınma işlemleri esnasında Trafik ekipleri Bursa-Yalova Karayolu üzerinde önlem aldı. TIR’ın Çeltikçi Kavşağı’ndan ana yola çıkışı ile birlikte kavşakta biriken trafik de rahatladı.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X