Görüntü var ses yok!

3 haftada 46 şut ve sadece 8 isabet… Timsah Volkan, Josue, Bakambu ve Fernandao gibi skoru her an değiştirecek futbolculara sahip olmasına rağmen garip bir şekilde fileleri havalandıramıyor.

Görüntü var ses yok!
Lig’de ilk 3 hafta sonunda sadece 3 puan toplayabilen Bursaspor’da göze çarpan en büyük sıkıntı yapılamayan gol vuruşları oldu. Kazandığı Gençlerbirliği maçında bile basit goller kaçıran ve son vuruşlarda sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Beşiktaş karşısında bu sorunu çözemedi.
 
Timsah, rakibine oyun olarak üstünlük sağlamasına rağmen 18 içine girmekte ve yakaladığı pozisyonları ise cömertçe harcamaktan geri kalmadı.
 
13 şut ve 2 isabet
 
Bursaspor, Beşiktaş’a 37.dakikada başarılı pas oranlarında 192’ye 92 üstünlük sağladı. Şenol Güneş’in öğrencilerinin bu yüksek oranı 90 dakika boyunca devam etti.
 
Ancak yeşil beyazlı futbolcular
 
Beşiktaş karşısında 13 kez şut çekti ancak bunlardan sadece 2’sinde kaleyi bulabildi. Genel anlamda ilk 3 haftaya bakıldığı vakit ise Timsah rakip kaleye 46 şut gönderdi, 8 isabet sağladı. Rakamlar yeşil beyazlı takımın bu konudaki problemini gözler önüne seriyor.
 
Güneş tek tek kutladı
 
Volkan Şen, Filipe Josue, Cedric Bakambu ve Jose Fernandao gibi skoru her an değiştirecek, Ozan Tufan ve Fernando Belluschi gibi de yüksek şut yüzdesi bulunan futbolculara sahip olmasına rağmen gol bulamayan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilerleyen haftalarda buna nasıl çareler bulacağı merak ediliyor. Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş’in Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasında oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tek tek kutladığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X