Görüşme güzel geçti

Pulat, ‘Başkanımız Ali Ay ve 2. Başkanımız Ahmet Ademoğlu ile birlikte Vakıfbank’ın üst düzey yönetimiyle bir görüşmemiz oldu. Mali açıdan rahatlamak için gerekli evrakları sunduk’ dedi.

Görüşme güzel geçti

Yeşil beyazlı kulübü mali anlamda sıkıntıdan kurtarmak için büyük uğraş veren Bursaspor yönetimi dün İstanbul’a giderek Vakıfbank Genel Müdürlüğüyle bir görüşme yaptı. Başkan Ali Ay, 2.Başkan Ali Ademoğlu ve Mali Asbaşkan Fatih Pulat’tan oluşan heyet Vakıfbank yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Halil Aydoğan ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Demren’le bir görüşme yaptı. Aktifbank’ın dışında başka bir bankadan kredi çekmek için evrakları Vakıfbank yetkililerine sunan yeşil beyazlı yönetim, görüşmeden memnun ayrıldı. Mali Asbaşkan Fatih Pulat, ‘Başkanımız Ali Ay ve 2. Başkanımız Ahmet Ademoğlu ile birlikte Vakıfbank’ın üst düzey yönetimiyle bir görüşmemiz oldu. Güzel bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. İlerleyen günlerde yeniden bir araya geleceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X