Göynükbelen’deki miniklerin yüzlerini güldürdüler

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin projelerine ve fikirlerine önem verdiklerini, onların, bilhassa dünyayı daha iyi ve sevgi dolu bir yer yapma çabalarına heyecanla yaklaştıklarını ve bu yöndeki projelerini bilhassa değerlendirdiklerini belirterek, bu kapsamda, Bakanlık olarak 2019 yılını Gönüllülük Yılı kabul ettiklerini açıkladı.

Göynükbelen’deki miniklerin yüzlerini güldürdüler

 

https://www.dailymotion.com/video/x7pu1sb‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, merkezde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencin katılımı, sosyal medya kullanım kalitesinin arttırılması ve yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amaçlanıyor.

“Bizde iyilik yapmak doğal bir hâldir”

Bu Gönüllülük Haretine sessiz kalmayan Yıldırım Yunusemre Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençleri, Orhaneli ilçesindeki Göynükbelen İlkokulu’ndaki miniklerin yüzlerini güldürdü. Proje kapsamında sınıflarında ki duvarlara çocukların hayallerdeki karakterler çizildi. Anasınıfı ve ilkokuldaki öğrenim gören minik öğrencilerle gönüllü abi ve ablalarıyla tanışma oyunları, sokak oyunları, origami, yüz boyama, okçuluk ve matrak gibi birçok güldüren ve eğlendiren oyunlarla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan gönüllülerimiz; aslında onların güzel bir gün geçirmeye ihtiyacı odlundan fazla bizim gençler olarak gönüllük faaliyeti yapmaya ihtiyacımız var dediler.

“Gönüle giden yollar yapacağız”

“Gençliğimizin ve dolayısıyla Bakanlığımızın ortak hayallerine can katan, bu işe gönül vermiş genç kardeşlerimizin kendileridir. Bizim işimiz; onların hayallerine ortak olmak, bu hayırlı yolu onlarla birlikte yürümektir. Hangi gencimiz nerede bir gönül inşa etmeye koyulur, kime el uzatmaya gayret ederse biz de ona elimizi uzatmaktan asla kaçınmayacağız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X