Göynüklü-Altıntaş arasında alternatif yol

Mudanya’nın Göynüklü ve Altıntaş Mahalleleri arasındaki 5 kilometrelik alternatif yolda genişletme ve satıh kaplama çalışmaları sürdürülüyor.

Göynüklü-Altıntaş arasında alternatif yol

ÖMER BİLİK

Yolun en dar yeri 5, en geniş yeri de 7 metreye yükseltildi. Mudanya’ya bağlı Tepedevrent-Göynüklü-Altıntaş Mahalleleri arasında Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında genişletme ve stabilize malzemenin serilmesinin ardından, satıh kaplama malzemesi ve soğuk asfalt yapılarak yol trafiğe açılacak.

Altıntaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bayram,“Yeni yolumuz 2009 yılında satıh kaplama yapılıp, o günden bugüne bizim zor şartlarda kullandığımız bir yoldu. Çalışmaları yapılan yol, Altıntaş Mahallemizin Bursa’yla bağlantısını rahatlatıp aynı zamanda kısaltıyor. Satıh kaplama işi bittiğinde hem mahallemiz, hem de Bursa’nın alternatif yolu olacak. Tepedevrent-Güzelyalı-Altıntaş’a kadar olan yol 9 kilometre idi. Bu yol işlerlik kazandığında Tepedevrent-Göynüklü-Altıntaş arası 5,5 kilometre olacak. Bu yolu kullananlar Altıntaş’tan Kurşunlu istikametine de gidebilecek ve Güzelyalı’nın trafiğini de rahatlatacak” derken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X