Göz doldurdular: 8-1

Faty ve Stoch’un uzaktan golleri ayakta alkışlanırken, Bekir, Sercan (2), Traore, Aydın ve Cuenca tabelayı tamamladı. Ligde 11 haftada istenileni veremeyen Cristobal Jorquera ise yine vasat bir görüntü çizdi.

Göz doldurdular: 8-1

Bursaspor, lige verilen arayı dün U-21 takımıyla hazırlık maçı yaparak geçirirken, sahadan 8-1 galip ayrıldı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ligde değerlendiremediği oyuncularına şans verdi. Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar, 14 ve 17. dakikalar arası tam 3 gol buldu. Perdeyi enfes bir golle açan Ricardo Faty’i, Miroslav Stoch ve Bakaye Traore takip etti. Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz ise ilk yarının skorunu belirledi: 5-0. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren yeşil beyazlılar, Aydın Karabulut’la 6.golü bulurken, U-21 Takımı Furkan Soylap’in penaltısında tabelayı 6-1’e getirdi. 

4 İSİM 90 DAKİKA

Sercan Yıldırım ve İsaac Cuenca ile ilerleyen dakikalarda 2 gol daha bulan Bursaspor sahadan 8-1 galip ayrıldı. Timsah’ta uzun süredir ortalıklarda gözükmeyen Bakaye Traore 1 gol ve 1 asistle oynarken, Aydın Karabulut, Sercan Yıldırım ve oynadığı ana kadar Ricardo Faty performanslarıyla öne çıktı. Ligde 11 haftada istenileni veremeyen Cristobal Jorquera ise yine vasat bir görüntü çizdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu karşılaşmada Şamil Çinaz, Cristobal Jorquera, Miroslav Stoch ve Sercan Yıldırım’a 90 dakika şans tanıdı.

SAHA: Vakıfköy Tesisleri

HAKEMLER: Sezer Sırmalıoğlu, Süreyya Temel, Osman Bay

GOLLER: Dk. 14 Faty, Dk.15 Stoch, Dk. 17 Traore, Dk. 44-88 Sercan, Dk. 45 Bekir, Dk. 51 Aydın, Dk. 85 Cuenca (Bursaspor) Dk. 62 Furkan Soyalp (penaltı/U-21)

BURSASPOR: Harun Tekin (Dk.46 Okan Kocuk), Erdem Özgenç (Dk.46 Josue), Dany Nounkeu (Dk.46 Mete), Şamil Çınaz, Aziz Behich (Dk.61 Ali Mert), Ricardo Faty (Dk.21 Bekir), Bakaye Traore (Dk.61 Hosogai), Miroslav Stoch, Cristobal Jorquera, Aydın Karabulut (Dk.61 Cuenca), Sercan Yıldırım

BURSASPOR U-21: Çağlar Akdağ, Ekrem Çalışanlar, Furkan Ünver, Murat Erata, Bünyamin Kasal, Sedat Dursun, Emirhan Aydoğan, Mert Örnek, Furkan Soyalp, Berke, Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X