Göz göre göre inkar

Rus sevgilisiyle objektiflere yakalanan yakışıklı oyuncu Gürbey İleri, yanındaki güzeli tanımadığını söyledikten dakikalar sonra el ele evinin yolunu tuttu.

Göz göre göre inkar

Özellikle Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı ‘Şehzade Mehmet’ karakteriyle ünlenen, şimdilerde ise ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ isimli dizide rol alan Gürbey İleri, gönlünü Rus bir güzele kaptırdı. Önceki akşam İstanbul sokaklarında sevgilisiyle yakalanan İleri, hemen durumu inkar ederek, ‘Arkadaşlar lütfen yanlış bir şey yazmayın, onu tanımıyorum’ diye konuştu. 

GAZETECİLERİ ATLATAMADI

Gazetecileri görünce sevgilisiyle farklı yönlere ayrılan Gürbey İleri, magazincileri atlattığını sandığı sırada aşkını belgeletmekten kurtulumadı. Muhabirlerin beklediği yeri geçince sevgilisinin elin tutan İleri, bu sırada fotoğraflarının çekildiğinden habersiz bir şekilde evinin yolunu tuttu. Ancak gazetecilerin peşini bırakmadığı İleri bu kez de, ‘O benim kız arkadaşım değil, siz yanlış görmüşsünüz’ diyerek inkara devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X