Gözde’ye büyük onur

Avrupa Voleybol Konfederasyonunun (CEV) İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlediği yıllık gala gecesinde, “Yılın en iyi takım oyuncusu” ödülünü VakıfBank’ın milli smaçörü Gözde Kırdar aldı.

Gözde’ye büyük onur

Etkinlikte, geçen sezon performanslarıyla öne çıkan oyuncular ödüllendirilirken, kadınlarda ve erkeklerde Şampiyonlar Ligi’nde gelecek sezon kuraları çekildi. Geçen sezona yönelik ödül töreniyle başlayan galada, “Yılın en iyi takım oyuncusu” ödülüne VakıfBank’ın milli smaçörü Gözde Kırdar layık görüldü.

Kadınlarda Şampiyonlar Ligi’ne Eczacıbaşı, 3. turdan katılacak. Organizasyona gruplardan dahil olacak Fenerbahçe, C Grubu’nda; Azerrail Bakü (Azerbaycan), St-Raphael VarVb (Fransa) ve elemelerden gelecek takımla karşılaşacak. Geçen sezon finalde kaybeden VakıfBank ise Dresdner SC (Almanya), Uralochka-NTMK (Rusya) ve eleme turundan gelecek takımla D Grubu’nda yer alacak. Erkeklerde ise 3. turdan katılacak olan Arkas, 2. turdaki Selver (Estonya) – Kızılyıldız (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu lige gruplardan katılacak İstanbul BB, A Grubu’nda; Zaksa (Polonya), Dinamo Moskova (Rusya) ve eleme turlarından gelecek takımla mücadele edecek. Halkbank da E Grubu’nda; Knack Roeselare (Belçika) ile eleme turlarından gelecek 2 takımla mücadele verecek.

Gözde Kırdar ödülünü, CEV Başkan Yardımcısı Margaret Ann Fleming’in elinden alan Gözde, heyecanlı olduğunu belirterek, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X