Gözgeç Kestel’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Kestel’de vatandaşlarla biraraya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gözgeç Kestel’de vatandaşlarla buluştu

Gözgeç, “Cumhurbaşkanlığı sistemi dünya yeniden inşa edilirken daha güçlü bir Türkiye olma yolunu açıyor. Bizler halkın seçtiği güçlü bir yürütme, yine halkın seçtiği güçlü bir Meclis diyoruz. Meclisin gensoru dışında tüm yetkileri aynen devam etmektedir. Bu sistemde güvenoyunu halk sandıkta doğrudan vermektedir. Milletimizin, nefret ve ötekileştirme dilini kullananların, kendi korkularını, vehimlerini gerçekmiş gibi dayatmak isteyenlerin tuzaklarına düşmeyeceğine yürekten inanıyorum. Parti ayrımı yapmaksızın tüm seçmenlerimize sesleniyorum: Gelin, ideolojik körlüğe kapılmadan, bu ülkede hep birlikte yaşadığımızı unutmadan, millet iradesini esas alan, güven ve huzur ortamını kalıcı olarak tesis edecek, devlet-millet kaynaşmasını kurumsallaştıracak bu teklife hep birlikte ‘evet’ diyelim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X