Gözgeç’ten Oylatlı kadınlara destek

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Oylat Boğazı Kadınları Kalkınma Kooperatifi’nin Türkiye’de aynı şartlarda yaşamını sürdüren tüm kadınlara örnek olabilecek bir proje olduğunu ifade etti.

Gözgeç’ten Oylatlı kadınlara destek

Hilmiye Mahallesi’nde 2016 yılında kurulan Oylat Boğazı Kadınları Kalkınma Kooperatifi, faaliyetini sürdürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hamamlı, Gündüzlü, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya ve Saadet Mahallelerinde yaşayan 161 kadının bir araya gelerek oluşturduğu kooperatifi ziyaret etti.

Kırsal mahallelerdeki kadınların kendi imkanlarıyla ürettikleri ürünlerin satışının yapıldığı kafe restoran bölümünde kooperatif üyesi kadınlarla bir araya gelen Gözgeç ve Aktaş, kooperatif hakkında bilgi aldı. Gözgeç, Oylat Boğazı Kadınları Kalkınma Kooperatifi’nin Türkiye’de aynı şartlarda yaşamını sürdüren tüm kadınlara örnek olabilecek bir proje olduğunu ifade etti. Gözgeç, Türkiye’nin güçlü kadınlarının ülkeyi daha güzel yarınlara taşıyacağını kaydetti.

ÖRNEK BİRLİKTELİK…

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Oylat Boğazı Kadınları Kalkınma Kooperatifi’nin bölgede yaşayan kadınların özverili çalışmaları ve örnek bir birliktelik sağlamaları sonucu hayata geçtiğine dikkat çekti. Kendi imkanlarını kendileri oluşturan girişimci kadınlara İnegöl Belediyesi olarak da gereken katkı ve desteği sağladıklarını kaydeden Aktaş, bundan sonraki süreçle ilgili de ihtiyaç duyulan her anda yanlarında olacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X