Gözler Mersin`de

Bursaspor, cuma günkü karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gözler Mersin`de
Çaykur Rizespor galibiyetiyle moral bulan yeşil beyazlılar, Mersin İdmanyurdu’nu da deplasmanda devirmeyi planlıyor.
 
Çaykur Rizespor’u deplasmanda 1-0 yenen Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.
 
Özlüce Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren dünkü antrenman öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına Mersin İdmanyurdu maçına konsantre olmalarını istedi. Taktik antrenmanı saha kenarından izleyen Güneş, oyuncularına sürekli pas yapmaları konusunda ikazlarda bulundu.
 
CİVELLİ AYRI ÇALIŞTI
 
Beşiktaş karşılaşmasında sakatlanan ve Ç.Rizespor maçında 18’in dışında kalan Cedric Bakambu, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Bakambu’nun Mersin İdmanyurdu maçında oynayabileceği öğrenildi. Sağ alt adalede sertleşme olan Renato Civelli ise dünkü idmanda takımdan ayrı çalıştı. Tecrübeli stoperin kontrol amaçlı antrenmana çıkmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Civelli’nin Mersin maçında sahadaki yerini alacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X