Gözler yıldızlarda

Fernandao son 3 maçta 1 gol atarken, Josue sadece 1 asistle oynadı.

Gözler yıldızlarda

Lig’de 38 puanla 6.sırada bulunan Bursaspor, bugünkü Balıkesirspor maçıyla birlikte tekrar yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlılar, 2015 yılında çıktığı 10 resmi maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve tek yenilgi aldı. Timsah’ta yıldız isimlerde son haftalarda suskun. Gol krallığı yarışında Demba Ba ve Oscar Cardozo ile birlikte zirvede yer alan Jose Fernandao son 3 maçta 1 gol atabildi. Brezilyalı golcü Beşiktaş maçından önce 8 maçlık gol serisi yakalamıştı.

JOSUE’DEN 1 ASİST

Spor Toto Süper Lig’in asist kralı Volkan Şen ise son 3 maçta sadece 1 asist yapabildi. Yeşil-beyazlıların genç yıldızı Ozan Tufan ise ikinci devrede oynadığı maçlarda 1 gol 2 asistlik performans sergileyebildi.Son golünü 16. haftada Gaziantepspor’a karşı atan Arjantinli oyuncu Fernando Belluschi ikinci devrede henüz gol sevinci yaşayamadı. Portekizli yıldız Josue Pesqueria ise son 4 maçta 1 asist yaparken henüz gol kaydedemedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X