Gözleri görmeyen köpek koruma altında

Mudanya’da gözleri görmeyen sokak köpeği Mudanya Belediyesi Veterinerlik Bölümü ekipleri tarafından Karacabey PAKO Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barınma Evi’ne teslim edildi.

Gözleri görmeyen köpek koruma altında

ÖMER BİLİK

Veteriner ekipleri önceki gün vatandaşların ihbarı üzerine Mudanya Demirhane bölgesinde bulunan, gözleri görmeyen yaşlı köpeği hayvan barınağına teslim etti. Belediye Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu tarafından Karacabey’de bulunan hayvan barınağına teslim edilen sahipsiz köpek, daha güvenli şartlarda yaşayabilecek. 

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Birgül Rona, Bursa Şube Başkanı Zehra Çelikok, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa Şube Veteriner Hekimi Özgür Kollu ile iletişime geçtiklerinin altını çizen Çelikkollu, “Karacabey’deki PAKO Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barınma Evi’nde gözleri görmeyen köpeğimize yer bulduk ve teslim ettik. Belediye olarak güçten düşmüş sokak hayvanlarının koruma altına alınmalarını sağlamak amacıyla topladığımız hayvanları barınaklara teslim ediyoruz” dedi. Hayvanların ayrıca kısırlaştırılmalarını sağladıklarını ve karınlarını doyurmaya çalıştıklarını belirten Çelikkollu, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatlarıyla sokak hayvanlarının her türlü bakımları yaptıklarını belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X