Gözleri şampiyonlukta!

Mavi beyazlı temsilcimiz bugün Gölcükspor, 13 Ocak’ta Eyüpspor ve 16 Ocak’ta Arsinspor ile karşılaşacak. Teknik patron Ferda Cevizci, mevcut kadronun hedef için yeterli olduğunu söyledi.

Gözleri şampiyonlukta!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta gösterdiği etkili performansla takdir toplayan Bursa Nilüferspor, Antalya’da ikinci yarıya yoğun tempoda hazırlanıyor.  Şampiyonluğu hedefleyen mavi beyazlılarda moraller yerinde. Teknik Direktör Ferda Cevizci yönetiminde sabah 10.00 ve akşam 17.00’de olmak üzere günde çift antrenman yapan mavi beyazlılar bugün Gölcükspor, 13 Ocak’ta Eyüpspor ve 16 Ocak’ta Arsinspor ile hazırlık maçı oynayacak. Cevizci, yapılacak hazırlık maçlarında yeni transferler İbrrahim Alan, Zekeriya Çakırca, Erman Erten ve denemeye alınan İbrahim Muhammet Erbaş’a şans vererek performanslarını görecek.

MAĞLUBİYETİ SİLDİK!

Grand Park Lara’da süren kampta OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Ferda Cevizci hazırlıkların iyi geçtiğini ve başka transfer düşünmediklerini söyledi. Cevizci, “Kamp döneminde aramıza yeni katılan 4 arkadaşımız var. Bu oyuncunların takıma adapte olabilmesi ve kaynaşması için iyi oldu. Günde çift antrenmanla hazırlıklarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Burada 3’ü kaleci olmak üzere tam 27 kişi çalışıyoruz ve kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyorum. Başka transfer yapmayacağız. Mevcut kadromuz ile ikinci devrede çıkacağımız 17 maçta da mağlubiyet yüzü görmek istemiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X