Göztepe Lato’ya talip!

Sarı kırmızılı ekip, Bursaspor’la sözleşmesi otomatik olarak uzayan tecrübeli futbolcu için harekete geçti. 

Göztepe Lato’ya talip!

Bursaspor’lu Latovlevici’ye sürpriz bir talip çıktı. Geçen sezon 20 maç oynadığı için biten mukavelesi otomatik olarak uzayan Rumen futbolcuya Göztepe kancayı taktı. Bursaspor’la antrenmanlarına devam eden 33 yaşındaki futbolcunun, İzmir temsilcisinden gelen teklife sıcak baktığı belirtildi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in Bursaspor yönetimi ile irtibata geçmesi beklenirken, Başkan Mesut Mestan’ın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

SÜPER Lig’de üçüncü sezonun girecek olan Göztepe, savunmaya yapacağı takviye için arayışlarını durmaksızın sürdürüyor. Sol bek mevkiinde Berkan Emir’in dışında oyuncusu olmayan Göz-Göz, sezon içinde sıkıntı yaşamamak için uzun süredir birçok yıldızı gündemine almıştı. Sarı-kırmızılıların son gözdesi ise geçen sezon Bursaspor forması giyen Iasmin Latovlevici oldu. 33 yaşındaki Rumen futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi ve henüz kulüp bulamaması ise bonservis ödemek istemeyen Göz-Göz yönetiminin harekete geçmesini sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X