Göztepe taraftarından Sepil’e çağrı

Göztepeli taraftarlar, sürpriz bir kararla görevini bırakan Başkan Mehmet Sepil’e çağrıda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarların, sosyal medyada, “Bizi bırakma başkanım” adıyla açtığı hashtag kısa sürede Türkiye gündeminde yer aldı.

Göztepe taraftarından Sepil’e çağrı

Göztepeli taraftarlar, sosyal medya üzerinden Başkan Sepil’e destek olacaklarını ifade eden mesajlar paylaştı.

Mesajlarda, “Başkan Sepil’in sonuna kadar yanındayız. Bu kulüp onunla büyüdü, onunla Süper Lig’e geldi. Başkanımızı asla bırakmayacağız, o da bizi bırakmayacak. Başkanımız geldiği günden bu yana bu kulübe çok şey kattı ama İzmir tarafından hep yalnız bırakıldı. Son 7 yılda kulübümüze yaptığını 96 yılda kimse yapmamıştır” gibi ifadeler kullanıldı.

Sepil yurt dışında

Göztepe’de şok bir kararla 7 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden ayrıldığını açıklayan Mehmet Sepil’in ise şu an için geri adım atmayacağı bildirildi.

Yurt dışında bulunan Sepil’in 10 gün içinde İzmir’e gelip yönetim kurulu ile genel kurul gerçekleştireceği ifade edildi. Genel kurulda icra kurulunu oluşturacak Mehmet Sepil’in başkanlığını devredeceği vurgulandı.

Şu an yönetim kurulunda yer alan Başkan Vekili Talat Papatya ve yönetici Can Kestelli’nin de icra kurulunda görev alacağı bildirildi.

Transferde gözler Erk Toros’ta

Göztepe’de geçtiğimiz aylarda sportif direktörlük görevine getirilen ve kulüpten bir miktar hisse alan Sporttz Spor Yatırımları Anonim Şirketi’nin ortaklarından olan menajer Erk Toros’un transferde tam yetkili olacağı öğrenildi.

Şu an hisselerin büyük bir bölümünü elinde bulunduran Mehmet Sepil’in bütçe, yönetim ve transferde geri planda duracağı, geçiş döneminde yalnız çok kritik kararlarda devreye gireceği kaydedildi. Sepil yönetimindeki Göztepe A.Ş’nin geçen haftalarda 30 milyon TL sermaye artırımına gittiği öğrenildi. açıklamasını yaptı.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X