Göztepe’den Bursa’da oynama sürprizi

İzmir’de zemini değişecek Atatürk Stadı’nın eylül ayının sonlarına doğru hizmete girecek olması sebebiyle yine stat sorunuyla karşı karşıya kalan Göztepe, sürpriz bir kararla Bursa’da oynamaya hazırlanıyor.

Göztepe’den Bursa’da oynama sürprizi

Sarı kırmızılı yöneticiler Bursasporlu yöneticilerle görüşerek ilk 3 iç saha maçını Bursa Atatürk Stadı’nda oynamak istediklerini belirtecekler.

 

Akhisar Belediyespor, Manisaspor ve Altınordu’nun maçlarını oynayacağı Manisa 19 Mayıs Stadı’ndan vazgeçen yönetim, Buca Arena ve Denizli Atatürk Stadı’nı da alternatif olarak düşündüğü bildirildi.

 

İzmir’e yakın Ege il ve ilçilerindeki statlarda passolig sisteminin olmaması sebebiyle arayışlarını uzak yerlerde sürdüren Göztepe, geçen sezon da yine Atatürk Stadı çimlerinin yenilenmesi sebebiyle 12’nci haftadaki Pazarspor karşılaşmasını 600 kilometre uzaktaki Sakarya’da oynamıştı. Stat sorununa isyan eden teknik direktör Metin Diyadin, “Milyonlar harcayıp takım kuruyorum ama taraftarıma Göztepe’yi izletemiyorum. Burada 2000 senesinde oyuncuyken de tesis sorunu vardı şimdi de hiçbir şey değişmedi. Geride kalan 15 yılda İzmir’e bir tek Buca Arena yapıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X