Göztepe’den cezaya tepki: Trajikomik

PFDK, Süper Lig’in son haftasında Beşiktaş’ı ağırlayan Göztepe’ye “stada usulsüz seyirci alındığı” gerekçesiyle para cezası verdi. Cezaya tepki gösteren Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, “Trajikomik bir ceza yemiş bulunuyoruz” dedi.

Göztepe’den cezaya tepki: Trajikomik

Süper Lig’de son hafta maçında Gürsel Aksel Stadı’nda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’la karşı karşıya gelen Göztepe, stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 50 bin TL cezaya çarptırıldı.

Başkan Vekili Talat Papatya, yaptığı açıklamada o karşılaşmada statta olmayıp haksız bir yaptırım ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Papatya, “Göztepe olarak ligin son maçında trajikomik bir ceza yemiş bulunuyoruz. Kayıtlarda açıkça görünmesine rağmen, usulsüz seyirci alımını gerçekleştiren kurum temsilcisi ile cezayı kesen kurumun aynı olması hayret verici ve düşündürücüdür. Bu durum yavuz hırsızın iş başında olduğunun göstergesidir. Haklarımızı dayanakları ile sonuna kadar savunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X