Gözü ilk 10’da!

Altın kız Melek dünya sıralamasında ilk 10’u hedefliyor.

Gözü ilk 10’da!

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen 2016 Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası tek kadınlarda Türkiye’ye ilk şampiyonluğunu getiren Çin asıllı Melek Hu, dünya klasmanında ilk 10’a girmeyi hedefliyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı oyuncusu olan Melek Hu, Budapeşte’de çeyrek finalde bir numaralı seri başı Alman Han Ying’i 4-2, yarı finalde Hollandalı Li Jie’yi 4-0 yenerek finale kalmış, finalde de Portekizli rakibi Yu Fu’yu 4-1 mağlup ederek şampiyon olmuştu.

FAVORİSİ KÜNEFE VE IZGARA

Antrenmanlarını Danimarka’da yapan ve turnuvalardan kısa süre önce Bursa’ya gelerek kampa giren Melek Hu, “Masa tenisini 20 yıldır oynuyorum, Avrupa şampiyonluğundan sonraki hedefim dünya klasmanında ilk 10’a girmek. 

Türkiye’de çok arkadaşım var, künefeyi ve ızgarayı çok seviyorum” dedi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Başantrenörü Tuncay Çalışkan ise, “Melek ilk başladığında dünya sıralamasında 255’inciydi, son yıllardaki başarılarının ardından 16’ncı sıraya yükseldi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X