Gözü kara Fidyekızık!

Koordinatörlüğe Erdoğan Başar’ı getiren amatörün köklü kulübü, kadrosunu tam 8 futbolcuyla güçlendirerek iddiasını ortaya koydu.

Gözü kara Fidyekızık!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın en köklü amatör takımlarından Fidyekızıkspor yeni sezona iddialı başladı. Koordinatörlüğe Erdoğan Başar’ı getirirken yeşil beyazlılar, Teknik Sorumlu Yakup Duman yönetiminde kadrosunu Milletspor’dan stoper Semih Dereli, sağ bek Ufuk Şimşek, ön libero Samet Dereli, Yıldırım Belediyespor’dan stoper Vahit Demiralay, orta saha Hüseyin Mert Darcan, Dikkaldırımspor’dan sol kanat Muhammet Talha Aslan, Arabayatağıspor’dan yuvaya dönen sağ kanat İbrahim Uzuner ve altyapıdan A takıma dahil edilen Hasan Bayram ile güçlendirdi.

TESİSLERİ YOLDA

Yeni sezon öncesi OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Fidyekızıkspor Başkanı Ümit Kurt, ‘İlk olarak maçlarımızı oynadığımız Fidyekızık Sahası’nın alt tarafına yapılacak sosyal tesislerimiz için son aşamaya gelindi. Yeni yılda inşallah kazma vurulacak ve bize yakışan bir tesise sonunda kavuşacağız. Bu sene takımımıza çok güveniyoruz. Erdoğan Başar’ı koordinatörlüğe getirdik. Teknik Sorumlumuz Yakup Duman ile birlikle bu 1. Amatör Küme’ye yükselme şansımızı bu sene kaçırmayacağız ve bir üst lige adımızı yazdıracağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X