GP, Nilüfer ve Osmangazi’de teşkilatlandı

Yeni kurulan Güçbirliği Partisi (GP), Nilüfer ve Osmangazi’de teşkilatlandı.

GP, Nilüfer ve Osmangazi’de teşkilatlandı

Ali Karnap’ın kurucusu olduğu GP’nin Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine Çağatay Taşkın Sert, Osmangazi İlçe Başkanlığı’na da Sadullah Ünsal getirildi. 3 ay önce kurulan ve Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Güçbirliği Partisi’nin, Bursa ile birlikte 69 ilde temsilcisi bulunuyor. Antalya’da kurulan Güçbirliği Partisi; ilçe, il ve genel merkez kongrelerinin ardından merkezini Ankara’ya taşıyacak.

Güçbirliği Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Sert, 2 haftadır Bursa’da teşkilatlanan GP’nin ‘sağcı veya solcu değil biz diyenlerin partisi’ olduğunu söyledi. Türkiye’nin güçbirliği yapması gereken bir dönemde siyasetin daha da önem kazandığını belirten Sert, çözüm odaklı politikalarla Meclis’e girmeyi hedeflediklerini vurguladı.

FOTO ALTI: GP Nilüfer İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Sert, GP İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Sert, GP Osmangazi İlçe Başkanı Sadullah Ünsal ve GP Osmangazi Başkan Yardımcısı Ayhan Kılıç, sorunlara çözüm arayışında olan herkesi GP üyeliğine davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X