Gran Fondo gün sayıyor

Pazar günü gerçekleştirilecek ve İstanbul’dan başlayıp Bursa’da tamamlanacak Gran Fondo Bisiklet Turu, Bursalılar’a unutulmaz bir gün yaşatacak.

Gran Fondo gün sayıyor

RECAİ UYSAL

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Amatör Yol Bisiklet Yarışı Gran Fondo Marmara için geri sayım sürüyor. 24 Eylül’de gerçekleştirilecek organizasyonun teknik tanıtım toplantısı dün EndülüsPark’ta yapıldı. İstanbul ViaPart Asia Ouetlet Shopping’den başlayıp Orhangazi Köprüsü üzerinden Bursa’da sona erecek Gran Fondo Marmara’da 111 kilometrelik parkurda bin, Orhangazi’den başlayıp Bursa’da tamamlanacak 53 kilometrelik parkurda da bin sporcu mücadele edecek.

DESTEK ALIYORUZ

Gran Fondo Bisiklet Turu’na da evsahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Endülüs Park kurucu ortakları Barutçuoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, “Organizasyonun Bursa’ya değer katacağına inanıyorum” dedi. 20 kategoride gerçekleştirilecek organizasyonun koordinatörlerinden Kemal Pala ve Ömer Kafkas da “Sadece Bursa için değil ülkemiz için önemli bir organizasyon. Turumuzu zorlu bir parkurda yapıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarının da büyük desteğini alıyoruz. Bu organizasyon sadece bisiklet yarışı değil. Binlerce insanın biraraya geleceği onlarca kurumu buluşturan bir etkinlik. 25 ülke temsilcisi burada olacak. Bursa’yı harika bir pazar bekliyor” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X