Gran Fondo’da geri sayım

İstanbul-Bursa rotasını Osmangazi Köprüsü ile bağlayan ‘Yol bisikleti mücadelesi’ sloganıyla düzenlenecek organizasyon 24 Eylül’de.

Gran Fondo’da geri sayım

RECAİ UYSAL

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Amatör Yol Bisiklet Yarışı Gran Fondo Marmara için geri sayım başladı. 24 Eylül’de gerçekleştirilecek organizasyonun tanıtım toplantısı dün İstanbul’da yapıldı. İstanbul ViaPart Asia Ouetlet Shopping’den başlayıp Orhangazi Köprüsü üzerinden Bursa’da sona erecek Gran Fondo Marmara’da 111 kilometrelik parkurda bin, Orhangazi’den başlayıp Bursa’da tamamlanacak 53 kilometrelik parkurda da bin sporcu mücadele edecek.

DESTEK VERİYORUZ

20 kategoride gerçekleştirilecek organizasyonun koordinatörlerinden Kemal Pala ve Ömer Kafkas, insanları bisiklet sporuyla buluşturmak istediklerini ifade ederlerken, “Geçen seneyi başarıyla bitirdik. Ortaya harika bir iş çıktı. Geçen sene İstanbul’daki coşku harikaydı. Bu coşkuyu bu sene Bursa’ya yaşatalım istedik” dediler. Büyükşehir Belediyespor Medya Sorumlusu Selçuk Salih Başhan da “Biz de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Bu organizasyonun Bursa’da tamamlanacak olmasından son derece mutluyuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X