Griye veda renklere merhaba

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu, Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamında açılan sergileri okul ve kamu kurumlarına bağışlayarak duvarları renklendirmeye devam ediyor.

Griye veda renklere merhaba

Griye Veda Renklere Merhaba projesi kapsamında Faruk Akbaş’ın ‘Kayaköy’ adlı çalışması Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı. 

Öğrencilerin yoğun olarak ilgi gösterdiği serginin açılışına Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku ve öğretmenler katıldı. Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Griye Veda Renklere Merhaba isimli çalışma kapsamında kamu kurumları ve okullarda 58 sergi açıldığını söyledi. Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren ise, Bursa Kent Konseyi’ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X