Grokomen Grup Şampiyonları Adıyaman’dan

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 04-06 Mart tarihleri arasında Elazığ’da düzenlediği Genç Erkekler Grekoromen Grup Güreş Şampiyonasına katılan…

Grokomen Grup Şampiyonları Adıyaman’dan

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 04-06 Mart tarihleri arasında Elazığ’da düzenlediği Genç Erkekler Grekoromen Grup Güreş Şampiyonasına katılan Adıyamanlı güreşçiler altın madalya ile döndüler. Türkiye genelinde 27 ilin katıldığı şampiyonada, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı güreş sporcularından 55 Kilogramda Mustafa Çiftçi ve 96 Kilogramda da Baki Çalğan Grup Şampiyonluğunu elde etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Elazığ’da, yapılan şampiyonaya Adıyaman’dan katılan 1 idareci 1 antrenör 14 sporcunun madalya ve büyük bir başarı ile döndüğünü söyledi. Adıyamanlı güreşçilerin başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdür Vekili Hüseyin Yaşar Sarıkaya, “Bir gün olimpiyatlarda Adıyamanlı güreşçilerin mindere çıkacağına inanıyorum. Gençlerimizin ata sporu güreşe olan ilgileri ve elde ettikleri başarılarla her zaman gurur duyuyoruz. Ben başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm güreşçilerimizi ve ailelerini ilimiz ve kurumumuz adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X