Grup toplantısı öncesi konuştu; Hepimiz çok üzgünüz

Partisinin grup toplantısı öncesi konuşan Kemal Kılıçdaoğlu, İdlib’de gerçekleşen hava saldırısına ilişkin üzüntüsünü dile getirerek şehit ailelerine ve Türkiye’ye baş sağlığı diledi.

Grup toplantısı öncesi konuştu; Hepimiz çok üzgünüz

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce çıkanlar,

”Hepimiz çok üzgünüz. Şehitlerimiz geliyor. Emin olun çok üzgünüm. Olayı duyduğum andan itibaren neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Daha şehitlerimiz toprağa verilmedi. Ama bugün Erdoğan’ın yaptığı konuşma beni derinden yaralamış durumda. Bir ülke böyle yönetilemez. Biz bunu nasıl kabul edeceğiz. Neyin nesi hangi amaçla yapıyorsun bunları? Derdi benim. Arkadaş benden ne istiyorsun.

Şu memlekete bir baş sağlığı dileyelim. Acı günde bari hiç değilse kavga etmeyelim. Bunların hiç birisi yok. Şehitler tepesi boş kalmayacak diyor. Ben buradan herkese söz veriyorum ”Millet İttifakı zamanında şehitler tepesi boş kalacak” Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelsin istemiyorum. Türkiye’nin başına bu belayı neden açtınız siz arkadaş. Ben bunları şimdi konuştuğumuz için çok üzgünüm.

Sanki olağan bir işmiş gibi, meclis toplansın sayın Erdoğan mecliste açıklama yapsın. Neden yapmıyor açıklama. Kahraman ordumuzun bütün mensuplarını kucaklıyoruz”

(NTV)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X