‘Gruptan lider çıkmaya çalışacağız’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ümraniyespor maçında her şeye rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, gruptan lider çıkmaya çalışacaklarını söyledi.

‘Gruptan lider çıkmaya çalışacağız’

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaşana terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız olay hepimizi çok derinden üzdü. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bunlar inşallah son bulur. İnsan hayatıyla oyun oynuyorlar ama Allah onlara ne hak ediyorlarsa nasip eder” dedi.

Ümraniyespor ile oynadıkları mücadeleyi değerlendiren Hamzaoğlu, “Kupa maçları zor oluyor. Takımların konsantre olması zor. Bugün oyuncularımdan maçı ciddiye almalarını ve oyun anlamında da iyi şeyler ortaya koymalarını istedim. Her şeye rağmen kazanmak güzel. Mert Günok penaltı kurtardı. Mert Örnek de kendi mevkisinde olmamasına rağmen iyiydi. Sinan daha iyisini yapabilirdi. Önümüzde zorlu Antalya maçı var ona hazırlanacağız. Kupada hedefimiz devam ediyor. Gruptan lider çıkmaya çalışacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X