GTSO yılın son eğitimini tamamladı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılının son 30 kişilik Girişimci Adayı Eğitimleri’ni tamamladı.

GTSO yılın son eğitimini tamamladı

CEMAL KIRGIZ

 

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt tarafından imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü ile iş kurmak isteyenlere fırsat tanındı. Bu kapsamda, 2016 yılı içerisinde Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen eğitim ile tamamlandı. Eğitmen Cüneyt Örkmez’in katkıları ile tamamlanan eğitimle birlikte, girişimci adayları tüm sorularına yanıt buldular. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan ve sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 50 bin TL’lik hibe ve 100 bin TL’lik faizsiz kredi imkânından faydalanabilecekler.

YENİ EĞİTİMLER

GTSO’dan yapılan açıklamada “Bugüne kadar odamızda toplamda 14 UGE eğitimi düzenledik ve 420 gencimize iş imkânı sağladık. Gençlerimizin önünü açacak, istihdama katkı sağlayacak eğitimlerimiz devam edecektir. Bu kapsamda 09-12 Ocak 2017 tarihleri arasında yeni eğitimimiz start alacaktır. İş fikri olan vatandaşlarımız GTSO Akademi sayfasından diğer eğitimlerimiz hakkında bilgi alabilir, eğitimlere ücretsiz katılabilir” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X