Güç gösterisi!

Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinden 561 sporcunun katıldığı organizasyonda yıldız halterciler kürsü için efor sarf ediyor.

Güç gösterisi!

RECAİ UYSAL

Türkiye Halter Federasyonu tarafından, Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda heyecan başladı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye’nin çeşitli illerinden 561 sporcu kürsüye çıkabilmek için mücadele ediyor. 17 yaş altı bay ve bayan sporcuların mücadele ettiği organizasyonun ilk gününde sporcular rakiplerini geride bırakabilmek için ter döktü.

18 SPORCU BURSA’DAN

Bursa’dan 18 sporcunun yer aldığı şampiyonanın ilk gününde sporcular bayanlarda 44-48, erkeklerde ise 50, 56 ve 62 kilolarda podyuma çıktı. Kürsü için nefes kesen bir kapışmanın yaşandığı organizasyonda sporcuların güç gösterisine sahne oluyor. Pazar günü tamamlanacak şampiyonada sporcular bugün bayan 44, 48 ve 53, erkekler yine 50-56 ve 62 kiloda podyuma çıkacak.

AÇILIŞ BUGÜN

Şampiyonanın üçüncü gününde bayanlar 58, 63, 69 ve +69 kilolarda, erkekler 69 ve 77 kiloda kürsü mücadelesi verecek. Organizasyonda pazar günü ise erkekler 77, 85, 94 ve +94 mücadeleleri yaşanacak. Çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonanın açılış seremonisi Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar’ın da katılımıyla bugün saat 15.00’te Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X