Güç gösterisi

561 sporcunun podyuma çıkacağı dev organizasyonda başarılı olan 100 sporcu 2020 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanacak.

Güç gösterisi

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Halter Federasyonu tarafından, düzenlenen Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Bursa’da start aldı. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonun galasına Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, Bursa GSİM Müdürü Süleyman Şahin, taban birlikleri başkanları ile çok sayıda konuk katıldı. Dev turnuvada Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 561 17 yaş altı bay ve bayan sporcu, 3 gün boyunca dereceye girebilmek için podyuma çıkacak. 

2020 Tokyo için!

Şampiyonada bugün bayanlar 58, 63, 69 ve +69 kilolarda, erkekler 69 ve 77 kiloda kürsü mücadelesi verecek. Organizasyonda pazar günü ise erkekler 77, 85, 94 ve +94 mücadeleleri yaşanacak. Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, ‘Bursa artık spor merkezi olmaya başladı. Çok güzel bir şampiyona geçiriyoruz. Burada başarılı olan sporculardan 50 erkek 50 bayan olmak üzere 100 sporcuyu alarak 2020 Tokyo Olimpiyat’larına hazırlayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X