Güç zehirlenmesi yaşıyorlar

Derya Uluğ, güç zehirlenmesi teşhisi koyduğu bazı meslektaşlarının yeni şarkısı ‘Ne Münasebet’i dijital platformlarda engellemek için harekete geçtiğini iddia etti. 

Güç zehirlenmesi yaşıyorlar

Pop müziğin genç sesi Derya Uluğ, yeni şarkısı ‘Ne Münasebet’in 2 günde 2 milyon kez izlenmesinin ardından geçtiği ani düşüşe anlam veremiyor. 

Durumu araştıran Uluğ, ‘Şarkımız trend videolardayken çok ciddi bir düşüşe geçti. 2 saat boyunca 1 adet bile izleme olmadı. Zira twitter’da aynı anda sayısız hesaptan karalamaya yönelik mesajlar atıldı. Biri ya da birileri usta yöntemlerle sürekli şarkının durdurulmasına yönelik hamleler yaparak algı yaratmaya çalışıyor. Anladık ki meyve veren ağaç taşlanıyor’ dedi.

YAPANI BULMAYA YEMİN ETTİM

Kendisine yönelik düzenlenen dijital engelleme hamlesini meslektaşlarının yaptığını düşünen Derya Uluğ, sert konuştu. ‘Ne Münasebet’ şarkısı için yılmadan savaşmaya devam edeceğini belirten Uluğ, ‘Allah güç zehirlenmesi yaşayan kötü kalpli insanları ıslah etsin, bizden uzak tutsun. Aylar da sürse bunu kimin yaptığını bulmaya yemin ettim. Şarkı her yerde bu kadar sevilmişken yaratmak istedikleri algıya müsaade etmeyeceğim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X