Güçlü Karacabey tam gaz geliyor

3. Lig ekibi Teknik Direktör Ümit Şengül yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Nilüferspor’un tescil haklarını alarak yeni bir yapılanmaya giden mavi siyahlılar, geçen seneden kalan 3 oyuncusu ve 16 yeni transferinin yanına 2-3 takviye daha yaparak lige

Güçlü Karacabey tam gaz geliyor

TOLGA ÖZTAŞ

3 Eylül’de başlayacak Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Karacabey Birlikspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bursa Nilüferspor A.Ş.’nin tescil haklarını alan mavi beyazlılar, takımın başına Ümit Şengül’ü getirdi. Karacabey Birlikspor’da Şengül’ün yardımcılıklarını ise Hakan Karatepe, Aykut Gürler ve Gökhan Özdamar yapıyor. Mavi beyazlılar şu anda yeni stat ve tesislerinin bakımda olması nedeniyle çalışmalarını komşu ilçe Mustafakemalpaşa’da gerçekleştiriyor.

ÜST SIRALARI ZORLAYACAK

Kadrosunu geçen seneden kalan 3 oyuncusunun yanına 16 yeni transfer yaparak kuran Karacabey Birlikspor’da teknik direktör Ümit Şengül, 3 takviye daha düşünüyor. Şengül, “Karacabey’de yeni bir oluşumun içine girdik. Kadromuz şu an 18 kişi ama biz 20’ye çıkartmak istiyoruz. Eksik gördüğümüz yerlere 3 transfer yaparak çok daha iyi olacağız. Bu sezonki öncelikle hedefimiz takımımızı 3.Lig’de tutmak. Uyum sürecini çabuk atlatmamız halinde üst sıraları zorlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

BUGÜN RAKİP BURSASPOR U-21

Karacabey Birlikspor yeni sezon öncesi 5 hazırlık maçı oynayacak. Mavi siyahlılar ilk olarak bugün saat 18.00’de Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde Bursaspor U-21 takımıyla karşılaşacak. Karacabey Birlikspor daha sonra ise 12 Ağustos’ta Bandırmaspor ile Bandırma’da, 18 Ağustos’ta da Yeşil Bursa ile Vakıfköy’de karşı karşıya gelecek. Mavi siyahlar, 3 Eylül’e kadar 2 hazırlık maçı daha yapacak.

İSMİ RESMİYET KAZANDI

Bursa Nilüferspor A.Ş.’nin tescil haklarını satın alan Karacabey Birlikspor A.Ş.’nin ismi resmileşti. Dün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu’nun toplantısında Bursa Nilüfer Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin unvan, renk ve logo değişikliği kabul edildi. Böylece kulüp yeni sezonda resmen Karacabey Birlik Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adıyla mavi siyah turuncu renkleriyle mücadele edecek.

STAT YETİŞECEK

Mavi siyahlıların yeni sezonda kullanmak istediği M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nunda yürütülen çalışmaların başında Bursaspor’un eski çim uzmanı Muhittin İpek ve ekibi bulunuyor. Son durumu OLAY Spor’a değerlendire İpek, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yönetim Kurulu üyemiz Fahrettin Cengiz her gün gelerek çalışmaları takip ediyor. Stadımızı maçların başlayacağı 3 Eylül’e kadar hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

GELENLER

Turgut Kırveli (Ankaragücü)

İbrahim Meriç (Zaferspor)

Süleyman Baykuş (Batman Petrol)

Serdar Yazıcı (Eskişehirspor)

Mehmetcan Işık (Boluspor)

Gökhan Akıllı (Boluspor)

İbrahim Ak (Bandırmaspor) 

Yusuf Efil (1920 Maraşspor)

İlhan Aslanoğlu (1920 Maraşspor)

Hüseyin Korkmaz (Gölbaşıspor)

Samet Yüksel (Gaziosmanpaşa)

Süleyman Güneş (Altınordu)

Alim Harlak (Altınordu)

Gökhan Tunahan (Altınordu)

Cağrı Gülcü (Yeşil Bursa)

Emincan Konuk (Denizli BB)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X