Güçlü Türkiye için güçlü Bursa

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de yeni belediye binasında ziyaret etti.

Güçlü Türkiye için güçlü Bursa

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, makamında ağırladığı Cavit Çağlar’a her geçen gün daha da gelişen Bursa’da hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursa’nın dünyanın en hızlı gelişen 4’üncü kenti olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Tüm sektörlerde güzel bir gelişme var. Kent gelişimi açısından da yeşilini tekrar kazanması, doğal güzellikleri, tarihi birikimin öne çıkması, tarım, ticaret, turizm ve sanayide her alanda hamleler yapan örnek bir il. Şehir de kısa zamanda büyük mesafe kat etti. Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda güçlü Türkiye için güçlü Bursa’yı oluşturmak gerekiyor. Yerelde bu yöndeki çalışmalarımız sürüyor. Bursa’da yapılan tüm bu çalışmaların, etkinliklerin günlük olarak yansıtılması açısından basın, medya çok önemli. Bursa’mızı Türkiye ve dünya gündeminde tutmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bursa halkının talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Altepe’nin Bursa’ya olan heyecanının kendisini etkilediğini ifade eden Çağlar ise, “Sizinle her buluştuğumda sizle beraber bende heyecanlanıyorum. Sizin heyecanımız olduğu müddetçe Bursa’nın şansı artıyor. Mantıklı, bilinçli heyecan olduğu zaman, planlı heyecan olduğu zaman yeme de yanında yat. İki dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığınız, ondan önce Osmangazi Belediye Başkanlığınız, daha evvel meclis üyelikleriniz…Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi çıraklık, kalfalık, ustalık şimdi bu işin patronluğunu yapıyorsunuz, yönetiyorsunuz. Neyin nerede noksan olduğu iyi tespit ediyorsunuz. Mühendis olmanız, hesap adamı olmanız Bursalıların şansı. Her Bursa’ya geldiğimde bu heyecanı yaşıyorum” dedi.

“SİZİN GİBİ BURSASPORLU OLAMADIM”

Her şehirde devlet yardımları veya başka desteklerle statlar yapılırken, dünyanın en güzel statlarından birinin Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya hediye edildiğini kaydeden Çağlar, “Belediyemize bir sıkıntı göstermeden bir abide yarattınız. Bursa spor şehri, futbol aşığı şehir. Bugüne kadar genel kaptanlık yaptım, kulüp başkanlığı milletvekillik, bakanlık yaptım. Sizin gibi bir Bursasporlu olamadım diye kendimi sorumlu hissediyorum. Daha çok eserler kazandıracaksınız. Bir Hemşeriniz, ağabeyiniz, eski bakanınız olarak sizinle gurur duyuyorum, yaptıklarınızla övünüyoruz Bursa halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X