Güçlükle aldı, oğlu için her yerde arıyor

İnegöl’de, annesinin tedavi götürdüğü bir buçuk yaşındaki Ali İsa Ramizoğlu’nun duymasını sağlayan işitme cihazı kayboldu. Eşinin güçlükle aldığı cihazı bulmak için çaba harcayan anne Nergiz Ramizoğlu, oğlunu tedaviye götürdüğü güzergahta bulunan duraklar

Güçlükle aldı, oğlu için her yerde arıyor

İnegöl İlçesi’ne bağlı Akhisar Mahallesi’nde oturan Ramiz ve Nergiz Ramizoğlu çifti, 1.5 yıl önce dünyaya gelen çocukları Ali İsa Ramizoğlu’nun duymadığını fark edince doktora götürdü. 

Kontrol sonucu duymadığı anlaşılan Ali İsa’nın kulağına işitme cihazı takmasına karar verildi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ramiz Ramizoğlu, 2 bin liralık işitme cihazını güçlükle alabildi. Kulaklıkla yeniden duymaya başlayan Ali İsa’nın tedavisi amacıyla annesi kontrol amacıyla 15 gün önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü. 

Hastaneden döndükten sonra oğlunun işitme cihazının yerinde olmadığını gören Nergiz Ramizoğlu, 1 gün sonra Bursa’dan İnegöl’e kadar güzergahta kullandığı araçların bulunduğu duraklara giderek, cihazı sordu ancak bulamadı. Bunun üzerine eşiyle birlikte hazırladığı, “Arabayatağı istasyonunda 1.5 yaşındaki oğlumun işitme çihazını kaybettik. Bulanların aşağıdaki numarayı aramalarını rica ederim. 0-539- 677 39 81-0-536- 891 18 51” yazılarını  güzergahtaki duraklara asarak, cihazı bulanların kendilerine teslim etmesini istedi. 

Yaklaşık 15 gündür sevindirici haberi bekleyen ailenin umutları tükendi. Nergiz Ramizoğlu, bu cihazı zor şartlarla alabildikleri belirterek, “İşletme cihazı olmayınca Ali duyamıyor ve tüm neşesi kayboldu. Üstelik tedavisi de yarım kalacak. Cihazı bulanların bize ulaştırmasını bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X