Gülbahçespor tarih yazıyor

2 sezon önce 1. Küme’ye çıkan ve geçtiğimiz yıl ligde kalmayı başaran yeşil beyazlılar bu sene müthiş taraftarı ile birlikte Süper Amatör Küme’ye koşuyor.

Gülbahçespor tarih yazıyor

TOLGA ÖZTAŞ

1. Amatör Küme 2. Grup lideri Gülbahçespor Süper Amatör Küme’ye koşuyor. 14 maç sonunda 33 puan toplayan yeşil beyazlılar kendisiyle aynı puana sahip Yenişehir Esnaf Doğanspor’un averajla önünde bulunuyor. Son 4 maçının biri ligden çekilen Murat Hüdavendigarspor ile olduğu için kesin olarak 3 puan daha hanesine yazdıracak Gülbahçespor, ayrıca Esnaf Doğanspor’a ikili averajda da üstünlük kurmuş durumda.

HERKESİ KISKANDIRDILAR

2 sezon önce şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye çıkan yeşil beyazlılar taraftarları her geçen gür artarken, son oynanan Kemerçeşme Kanaryaspor maçında tribünler doldu taştı. Takımı desteklemeye gelen Gülbahçesporlular maçta da yaptıkları koreografi ve meşale şovlarla profesyonel takımları bile kıskandırdılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X