Gülben Ergen ‘Yılın Annesi’ seçildi

Hayatına Bir İyilik Kat Platformu ve Umutlu Mutlu Çocuklar Platformu başkanlarının yönetiminde oluşturulan jüri, her kategori için medya jürisinin önerdiği isimlere, engellilerin verdiği oyları değerlendirdi.

Gülben Ergen ‘Yılın Annesi’ seçildi

ERGEN, UMUTLU MUTLU ÇOCUKLARIN ANNESİ OLDU!

‘Yılın Annesi Ödülü’ kategorisi ise, Umutlu Mutlu Çocuklar’ın verdiği oylarla belirlendi ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen ödüle layık görüldü. Çocukların oyları ile yılın annesi olan Ergen, ödülünü 13 Mayıs Pazar gününe denk gelen ‘Anneler Günü’nden bir gün önce alacak. ‘Yılın Onur Ödülü’ne Selçuk Ural ve ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne ise, Gülden Karaböcek layık görüldü.

‘GÖRMEDEN SEVMEK’ YILIN ŞARKISI OLDU!

Hayatına Bir İyilik Kat Platformu, 2018 yılında kendi bünyesinde ise ‘Yılın Medyası’nı, ‘Yılın Albümü’nü, ‘Yılın Şarkısı’nı ve ‘Yılın Sunucusu’nu seçti. OnurAkayMedya’yı ‘Yılın Medyası’ olarak seçen ve OnurAkayMedya’nın Genel Yayın Yönetmeni Umut Yılmaz’a ise, ‘Yılın Genel Yayın Yönetmeni’ ödülünü layık gören platform, yapımcı ve sunucu Nursel Eroğlu’na ise Yılın Sunucusu Ödülü’nü verdi. İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü Başkan Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Gülşah Sönmez’in, ‘Ömür Borcu’ isimli albümüne ‘Yılın Albümü Ödülü’nü layık gören Hayatına Bir İyilik Kat Platformu, Ömür Borcu albümünde yer alan ‘Görmeden Sevmek’ isimli şarkıya ise, ‘Yılın Şarkısı Ödülü’nü verdi. Yılın şarkısının bestecisi TRT ses sanatçısı Cengizhan Sönmez ‘Yılın Bestecisi Ödülü’ne ve şarkının söz yazarı ses sanatçısı Onur Akay ise, ‘Yılın Söz Yazarı Ödülü’ne layık görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X