‘Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı’

Gülben Ergen’nin evli olduğu dönemde Tolga Duğles ile aşk yaşadığı daha önce iddia edilmişti. Tolga Duğles’ın şoförü yasak aşk iddiaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Duğles’ın şoförü Gülben Ergen’in iç çamaşırlarının ve özel başka eşyalarının

‘Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı’

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Gülben Ergen’in yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles’ın şoförü Söylemezsem Olmaz programının yapımcısı Bilal Özbilge’ye magazin gündemini sarsacak iddialarda bulundu.

Haksızlığa uğradığını ve daha fazla dayanamayacağını söyleyen Tolga Duğles’in eski şoförü yasak aşk olayıyla ilgili her şeyi bildiğini söyledi

Gülben Ergen’in evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Tolga Duğles ile ayrı bir ev açtığını ve bu evde iç çamaşırlarını bile bıraktığını söyleyen şoför, Gülben Ergen’in iç çamaşırlarının ve özel başka eşyalarının elinde olduğunu söyledi.

İşte Tolga Duğles’in şoförünün çarpıcı iddialarından satırbaşları;

“Tolga Duğles ile Gülben Ergen Etiler’de ortak ev tuttular, orada gizli gizli buluşuyorlardı. Hatta bende Gülben’in de Tolga’nın da çok özel eşyaları, kıyafetleri hatta iç çamaşırları var…!”

“Tolga Duğles’e sen utanmıyor musun evli kadınla birlikte olmaya dedim…”

“Elimde çok önemli Whatsapp yazışmaları var.”

“Gülben Ergen’in Erhan Çelik’le beraber Umre’ye giderken taktığı eşarbı bile Tolga Duğles ile beraber ortak olarak Etiler’de tuttuğu evinden ben aldım.”

“Tolga Duğles bana olan sözünü yerine getirmedi, şu an ailemle maddi zorluk yaşıyoruz. Diğer çalışanları da hala maaşlarını alamıyor”

“Cezaevine Tolga Duğles’i ben bıraktım.”

“Yasemin Duğles ile de konuştum. Haklısın ne istersen yap dedi…”

“Yasemin Hanım’a 1 milyon lira teklif edildi.”

Gülben Ergen’in canlı yayın sırasından “boşver” etiketiyle bir paylaşım yapmasının ardından Yeşim Salkım yayına bağlanarak tazminat davasının ilk duruşmasının dün görüldüğünü söyledi ve zehir zemberek açıklamalar yaptı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X