Gülben’e hayranım

Tiyatronun duayen sanatçısı Haldun Dormen, katıldığı söyleşide yıllar önce Dadı dizisinde birlikte rol aldığı Gülben Ergen’in iş disiplinine hayran olduğun söyledi.

Gülben’e hayranım

PROFESYONELLİĞİYLE ÖRNEK ALINACAK BİRİSİ

Dünya Tiyatrolar Günü’nde bir AVM’de düzenlenen söyleşide sevenleriyle buluşan usta tiyatrocu Haldun Dormen, samimi açıklamlrd bulundu. Yıllar önce’Dadı’ dizisinde birlikte rol aldığı Gülben Ergen’e övgüler yağdıran Haldun Dormen, ‘Gülben Ergen ile çalışmaktan çok keyif aldım. Disiplinli, özen gösteren, en ufak bir kapris yapmadan tam bir profesyonellikle işini yapan müthiş bir oyuncu. Gülben’e hayran kaldım. Birçok kişiye örnek olacak bir isim’ dedi.

SİNEM TİYATRODA NE YAPAR BİLEMEM

O dönemlerde çocuk oyuncu olan Sinem Kobal’ı da değerlendiren Haldun Dormen, ‘Yetenekli bir kız. Çocuk yaşında tanırım, oyunculuğa ilgisi müthişti. Bu sayede de bugün aranan bir oyuncu oldu. Ama tiyatroda ne yapar bilmiyorum’ dedi. 60 yılını tiyatroya veren usta sanatçı, “İnşallah son nefesimi verene kadar da devam edeceğim’ sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X