Güldür Güldür’ün Naime’si mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Güldür Güldür Show’un en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Ecem Erkek, sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli pozuyla adından söz ettirdi. Erkek’in pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Güldür Güldür’ün Naime’si mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen programı Güldür Güldür’ün başarılı oyuncusu Ecem Erkek, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak beyaz mini elbiseli pozunu paylaştı.

SAÇ VE MAKYAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Naime karakteriyle izleyenlerden tam not alan Ecem Erkek, taklit yeteneği ve esprileriyle programa damga vurdu. Güldür Güldür’deki tiplemelerinden sonra Instagram takipçi sayısı da arttı. Programda büründüğü karakterin yanı sıra gündelik hayatta bambaşka biri olan Ecem Erkek, Instagram pozlarıyla tüm dikkatleri çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Ecem Erkek, son olarak beyaz mini elbiseli pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

guldur-guldur-oyuncusu-ecem-erkek-mini-elbiseli-12608125_6952_m.jpg

Naime karakterinde kısa saçı ve ilginç giyimiyle şaşırtan Ecem Erkek’in son paylaşımındaki saçı ve makyajı da takipçilerinden tam not aldı.

guldur-guldur-oyuncusu-ecem-erkek-mini-elbiseli-12608125_4197_m.jpg

guldur-guldur-oyuncusu-ecem-erkek-mini-elbiseli-12608125_5543_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X