Güldür yüzümüzü Timsahım

İlk sınavından istediğini alamayan yeşil beyazlılar, İzmir’de galibiyet avına çıkacak… Transfer tahtası kapalı olması nedeniyle kadrosuna yeni bir isim katamayan Bursaspor, kendisi gibi gençlerle mücadele eden Altınordu’yla Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

Güldür yüzümüzü Timsahım

TFF 1. Lig’de sezonun açılış maçında Adana Demirspor’a mağlup olan Bursaspor, bugün deplasmanda Altınordu’yu yenerek hem moral hem de çıkış arayacak. Geçtiğimiz sezon Süper Lig hedefine ulaşamayan, yeni sezon öncesinde de şu ana kadar transfer tahtasını açamayan yeşil beyazlılar, kendisi gibi genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden rakibini devirerek bu sezon galibiyetle tanışmayı hedefliyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak.

GENÇLER KAPIŞACAK

Transfer tahtası kapalı olması nedeniyle kadrosuna yeni oyuncu katamayan, genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden Bursaspor, yeni sezon ilk maçında evinde Adana Demirspor karşısında 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetmişti. Kendisi gibi genç oyunculardan oluşan bir kadroyla mücadele eden evsahibi Altınordu ise sezonun ilk maçında deplasmanda Menemenspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

STAT: Bornova

HAKEMLER: Mert Güzenge, Mehmet Kapluhan, Oğuz Kağan Çalışır

YAYIN: TRT-1

 ALTINORDU 
1 Erhan Erentürk
23 Yusuf Arslan
90 Sinan Osmanoğlu
4 Ravil Tagir
3 Ufuk Budak
8 Oğulcan Ülgün
24 Furkan Çil
6 Muzaffer Kocaer
9 Ahmet İlhan Özek
7 Metehan Mimaroğlu
52 Hüsamettin Yener

EKSİK: Onur

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin EROĞLU

 BURSASPOR 
1 M.Ataberk Dadakdeniz
2 İsmail Çokçalış
4 Cüneyt Köz
27 Sedat Dursun
5 Emirhan Aydoğan
6 Ramazan Keskin
36 Burak Altıparmak
7 Burak Kapacak
10 Özer Hurmacı
8 Ozan İsmail Kaç
18 Ali Akman

EKSİK: Kubilay

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa ER

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X