Güldüren de bırakıyor!

Osman Özdemir ile yollarını ayıran İnegölspor’u bu hafta sonu oynanacak Niğde Belediyespor maçına çıkaracak Teknik Menajer İsmail Güldüren, ‘Pazartesi günü kulüple hiç bir bağım kalmayacak’ dedi.

Güldüren de bırakıyor!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta işleri istediği gibi gitmeyen İnegölspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir’in ardından İsmail Güldüren dönemi de sona eriyor. Sezon başında bordo beyazlılar ile 1 yıllık Teknik Menajer olarak sözleşme imzalayan Güldüren’in, Osman Özdemir’in gönderilmesinin ardından takımı Niğde Belediyespor maçına hazırlayacağı açıklanmıştı.

ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

OLAY Spor’a konuşan İsmail Güldüren,’Niğde maçında takımın başında olacağım. Ancak pazartesi günü görevi tamamen bırakıyorum. Zaten yönetim yeni bir Teknik Direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor’ dedi. İsmail Ertekin’e teklif götüren İnegölspor, eğer tecrübeli antrenör ile anlaşma sağlayamaz ise rotayı Şaban Yıldırım’a yöneltecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X