‘Güldürmek vatani görevimiz’

Başrolünü oynadıkları ‘Çalgı Çengi İkimiz’i seyirciyle buluşturan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, filmi acı günler yaşayan Türk halkını bir nebze olsun güldürmek için yaptıklarını söyledi.

‘Güldürmek vatani görevimiz’

SANATIN İYİLEŞTİREN TARAFI

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği filmin ilk gösterimi ünlü isimlerden ilgi gördü. Gösterim öncesi kameraların karşısına geçen Murat Cemcir, ‘Bu coğrafya enteresan bir süreçten geçiyor. Bizler güldürmeyi bir vatani görev gibi görüyoruz’ dedi. Ahmet Kural ise, ‘Ülkemizin yaşadığı kötü günlerde bir nebze olsun onları güldürebilmek, sanatın iyileştirici tarafını göstermek için bu filmi yaptık’ diye konuştu. 

CEM YILMAZ SAYESİNDE VARIZ

Sektöre girmelerine büyük destek veren Cem Yılmaz’ı da unutmayan Ahmet Kural, ‘İlk filmimiz Çalgı Çengi’de elinden gelen yardımı yapan Cem Yılmaz sinemada var olmamızı sağladı’ dedi. İkiliye hemen her filmde eşlik eden Rasim Öztekin, ‘Ben daha senaryoyu okurken gülmeye başladım’ derken, aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Ayhan Taş ise, ‘Cüneyt Arkın’dan sonra yeni kahraman benim’ diyerek güldürdü.

Filmi hem yazıp hem yöneten Selçuk Aydemir’le başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural galada kamera karşısındaydı.

Murat Cemcir ve Ahmet Kural mutluluklarını anne- baba ve kardeşleriyle birlikte paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X