Gülen ‘Türkiye’ye müdahale edin’ diye yalvardı

15 Temmuz’daki hain girişiminin başarısız olmasının ardından FETÖ elebaşı Gülen, hain çağrılarına bu kez de Mısır TV’sinde devam etti, “Batı, Türkiye’ye müdahale etsin” dedi

Gülen ‘Türkiye’ye müdahale edin’ diye yalvardı

Habertürk’ün haberine göre, 15 Temmuz’daki hain girişiminin başarısız olmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, hain çağrılarına bu kez de darbe hükümeti tarafından yönetilen Mısır’ın Al Gad televizyonunda devam etti. FETÖ’nün elebaşısı röportaj verdiği kanalda “Batı, Türkiye’ye müdahale etsin” diye yalvardı.

 

BATI’YA ‘TÜRKİYE’YE MÜDAHALE EDİN’ DİYE YALVARDI

 

15 Temmuz’daki darbe girişiminin başarısız olmasını hazmedemeyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, bu kez de Batı’ya bel bağlayarak ‘Türkiye’ye müdahale edin’ çağrısı yaptı.

 

DARBECİ MISIR’DA İNSAN HAKLARINDAN BAHSETTİ

 

Darbeci Mısır’ın yayın organında Türkiye’de büyük çapta insan hakları ihlali yaşandığını iddia eden FETÖ elebaşı, ülkenin iç savaşa gittiğini ve Batı’nın acilen bu duruma müdahale etmesi gerektiğini söyleyerek, “Biz askeri dilde söyleriz, Türkiye’ye sağdan hizaya gel diyebilirler” dedi.

 

RİYAKARLIĞA DEVAM ETTİ

 

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen, yüzlerce kanıta ve darbecilerin itirafına rağmen 15 Temmuz darbe girişimi ile olan ilgisini de yine inkar etme ikiyüzlülüğünü devam ettirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X