Gülen’in yeğeninin eşi Fransa’ya kaçmak isterken yakalandı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeniyle evli olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Mehmet Türk’ün, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Fransa’ya kaçmak isterken yakalandığı bildirildi.

Gülen’in yeğeninin eşi Fransa’ya kaçmak isterken yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeniyle evli olan veTurgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğünce hakkında yakalama kararı bulunanMehmet Türk’ün, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Fransa’ya kaçmak isterken gözaltına alındığı bildirildi.

 

Fransa’nın başkenti Paris’e kaçmak üzere bulunduğu İstanbul Atatürk Havalimanı’nda polis ekiplerince gözaltına alınan Mehmet Türk, Manisa’nınTurgutlu ilçesine getirildi.

 

Turgutlu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Türk, çıkışta görüntü almak isteyen gazetecilere “İyi çekin, Allah ne kadar FETÖ’cü varsa belasını versin” diye bağırdı.

 

Sağlık kontrolünün ardından Mehmet Türk, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Emniyet yetkilileri, gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeniyle evli olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Mehmet Türk’ün Paris’e gitmek istediği sırada yakalandıktan sonra Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince teslim alındığını kaydetti.

 

İlçedeki FETÖ/PDY operasyonu kapsamında firari şüpheli İ.K’nin de yakalandığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X