Güler Park Otel Görükle’de misafirlerine kapılarını açtı

Bursa’nın İzmir yolu üzerinde bulunan Nilüfer ilçesi Görükle semtinde AG Grup tarafından yaptırılan 4 yıldızlı olarak hizmet verecek olan Güler Park Otel güler yüzlü, sıcak profesyonel bir hizmet anlayışı ile misafirlerine kapılarını açtı.

Güler Park Otel Görükle’de misafirlerine kapılarını açtı

Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Güler Park Otel koşulsuz misafir memnuniyeti, rahatlığı, konforu ve hizmet anlayışı düşünülerek tasarlanmış 4 Connection, 4 JuniorSuıte, 1 Engelli, 66 Standart olmak üzere toplam 75 oda ve 170 yatak kapasitesi ile hizmet verecek. Açılışta AG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güler, yaptığı konuşmada,” Otelimizin daha ilk tuğlasını koyarken, misafirlerimize en güzeli ve kaliteliyi sunmanın telaşı içindeydik. Her geçen gün ülkemizin ve Bursa’nın artan turist kapasitesinin ihtiyacını karşılamak için çıktığımız bu yolda ilk kilometre taşını dikmenin  heyecanı ve gururu içerisindeyiz. Misafirlerimize, Türkiye ve Bursa’ya  daha iyiyi sunarak marka hizmet anlayışının öncüsü olmak için, ter döktük.  Bugün hizmete soktuğumuz, 170 yatak kapasiteli otelimizde bu anlayışı yakalamak hedefindeyiz. İnşallah misafirlerimiz Güler yüz ve memnuniyet içerisinde ayrılmaları bizim için en büyük madalyadır.”  dedi. 

Ardından kürsüye gelen Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Bozbey,  yatırım yapmanın kolay olmadığını vurgulayarak, “Ahmet abi, bu özverili ve cesareti gösteren insanların başındadır. İlçemizde git gide artan bir turizm potansiyeli olduğu görülmektedir.  Ahmet abi,  böyle güzel bir oteli yapıp hizmete açarak geleceğe birazda olsa güvenle bakmamızı sağladığı için teşekkürler” diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Görükle’ye çok güzel bir eser kazandırıldığının altının çizerek, “Ahmet abimizin yaşam felsefesi hep engüzeli yakalamak olmuştur. Hem kendine hem de Bursa’ya yakışanı yapmıştır. Bursa madem marka bir şehir böyle bir marka kente böyle marka eserlerin kazandırılması normaldir.  Ahmet abimiz işadamlığı kimliğiyle birlikte hayırsever, değer verdiğimiz bir büyüğümüzdür. “dedi.

 Konuşmalarının ardından, otelin açılış kurdelesini Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık,  Nilüfer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  Güler Park Otel sahibi Ahmet Güler, Güler Park Otel Genel Müdürü Birol Mesut,  Bursa Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk, kesti. Törende otele emeği geçen firmalara plaket taktim edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X