Gülmeye ihtiyacımız vardı

Kayseri galibiyeti Özlüce’de havaları değiştirdi, Başkan Ali Ay geleceğe ümitle baktıklarını söyledi

Gülmeye ihtiyacımız vardı

Başkan Ay, ‘Futbolcularımız da kalitelerinin farkında. Bundan sonra stresten uzak sahaya çıkacaklar ve sezonu iyi yerde noktalayacaklar’ diye konuştu. 

Kayserispor galibiyetinin ardından çalışmalara başlayan Bursaspor’da takımı yakından takip eden Başkan Ali Ay, ‘Gülmeye ihtiyacımız vardı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Şimdi de tedavi odasında hiçbir futbolcumuzu yoktu. Başkan olduğumdan bu yana ilk kez böyle bir şey gördüm. Bu da beni çok mutlu etti’ dedi. Basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Ali Ay, galibiyetle birlikte takım içerisinde havanın değiştiğini ve ilerleyen süreçte daha iyi duruma geleceklerini söyledi. 

Artık sakatımız yok

Başkan Ali Ay, şöyle devam etti: ‘Çok önemli bir maçtan galip çıktık. Bu daha başlangıç. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Beni en çok mutlu eden konulardan bir tanesi de sakat futbolcumuzun artık kalmaması oldu. Biz göreve başladığımız günden itibaren bu sakatlıklardan çok çektik. Sakatlık nedeniyle büyük umutlarla transfer edip hiç forma giymeden oyuncularımız oldu. Çok şükür ki, artık o günler geride kaldı.’

En güzel hediye

‘Önceki günde doğum günümdü. En büyük hediyeyi, takımımız, aldığı üç puanla verdi. Bundan sonra da böyle devam edecek. Futbolcularımız da kalitelerinin farkında. Stresten uzak sahaya çıkacaklar ve sezonu iyi yerde noktalayacaklar. Ben takıma güvendiğimi her fırsatta dile getirdim. İnşallah Osmanlıspor maçını da kazanıp yükselişe geçeriz’ Başkan Ali Ay, mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olup olmama konusunda ise karar vermediğini sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X