‘Gülmeyi seviyoruz’

Yapışık Kardeşler’in galası için Bursa’ya gelen filmin yönetmen ve başrol oyuncusu İlker Ayrık, son dönemde komedi filmlerinin çok olmasını, gülmeyi seven bir millet olmamıza bağladı.

‘Gülmeyi seviyoruz’

BÜLENT BEYSİR

ORTA OYUNLARINDAN GELDİK

Kent Meydanı AVM’deki gala sonrası soruları yanıtlayan İlker Ayrık sinemada son dönemde yer alan yapımların çoğunluğunu komedilerin oluşturduğuna dikkat çekti. Ayrık, ‘Geçmişimizde orta oyunları ve mehdahlık vardı. Bunların hepsi komedidir. Buralardan gelen bir nesil, bu yüzden sinemada da komedi görmek istiyor. Kısaca Türk halkı gülmeyi seviyor’ dedi.

İVANA MUHTEŞEM BİR KADIN

Filmde rol alan İvana Sert’in performansına hayran kaldığını da söyleyen İlker Ayrık, ‘İvana, muhteşem bir kadın. Çalışkan, disiplili ve asıl işinin bu olmamasına karşılık harika bir oyunculuğu var. Setleri bir kere bile aksatmadı ve herkesten önce işinin başına geldi’ dedi. Filmin devamının hazırlıklarına başladıklarını müjdeleyen oyuncu, çok güldürecekleri iddiasında bulundu. 

 

İlker Ayrık, galaya birlikte katıldığı başrol oyuncusu Hakan Bulut’la selfie yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X