Gülşen’in kalbine indiren telefon: Ablanız ölmüş!

Şarkıcı Gülşen, ablasının öldüğü yönündeki yalan haberi teyit etmek için kendisini arayanlara sosyal medya hesabından sitem etti.

Gülşen’in kalbine indiren telefon: Ablanız ölmüş!

Ünlü şarkıcı Gülşen, ablasının öldüğü yönündeki haberleri teyit etmek için kendisini arayanlara sosyal medya hesabı Instagram’dan “Benim kalpten ölümüme sebep olacaktı” diyerek tepki gösterdi.

Gülşen, kendisini çok üzen bir olayla ilgili Instagram’dan paylaşımda bulundu. Gülşen, kendisini arayan ve ablasının öldüğü yönündeki haberlerin doğru olup olmadığını soran gazetecilere sitemde bulundu.

“KALPTEN ÖLÜMÜME SEBEP OLACAKLARDI”

Yaptığı paylaşımda ablasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gülşen bu kareye şunları yazdı: “Yanlış bir duyum alıp ablası ölmüş diye arayan gazeteci arkadaşlar benim kalpten ölümüme sebep olacaktı. O kadar kötüyüm ki hala… Çok şükür yine de.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X