Gülsüm hemşire Beşiktaş’taki o geceyi ağlayarak anlattı

İstanbul’daki patlamaları duyunca hastaneye koşan hemşire Gülsüm Çitçi, ağır yaralı polislerin kahramanlığını şu sözlerle anlattı: “Ben çok iyiyim abla diyorlar, kendi kanlarını görmüyorlar, sadece yardım etmemi istedikleri arkadaşlarının acısını hissediy

Gülsüm hemşire Beşiktaş’taki o geceyi ağlayarak anlattı

İstanbul Beşiktaş’ta terör saldırısının gerçekleştirildiği Şehitler Tepesi’ne ziyaretler sürüyor. 

Dün şehitler anısına karanfil bırakan 7’den 70’e çok sayıda vatandaş, teröre tepki gösterdi. 

 

Şehitler Tepesi’ni ziyaret edenler arasında dün özel bir grup da vardı. Hain saldırının gerçekleştiği noktaya en yakın hastane olan eski adıyla Gümüşsuyu Askeri Hastanesi Personeli de olay yerindeydi. Şimdi Şişli Etfal Hastanesi’ne bağlı olan bu sağlık kuruluşunun çalışanları, şehitler için patlama bölgesine giderek çelenk bıraktı. O gece yaralı polislere ilk müdahaleyi yapan Gülsüm Çitçi adlı hemşire, olayı duyar duymaz 6 arkadaşıyla birlikte hastaneye koştuğunu söyledi. Çiftçi, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık” dedi. 

“Kahramanlarımız” olarak nitelediği yaralı polislerin tek derdinin arkadaşları olduğunu anlatan Çiftçi, “Ben çok iyiyim abla, lütfen beni bırakın diğer arkadaşıma bakın diyorlardı. Hepsinin tek kaygısı buydu. Kendi yaralarını, kendi kanlarını hiçbiri görmüyordu. Sadece arkadaşının acısını hissediyordu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X