‘Güm Güm’le şampiyon

Ayşe Hatun Önal, ‘Güm Güm’ şarkısıyla rakiplerine fark atarak yılın ilk 6 ayında ‘en çok dinlenen şarkıcı’ ünvanını kazandı.

‘Güm Güm’le şampiyon

TEK ŞARKIYLA ZİRVEYE

Pop müziğin en güçlü seslerini tek şarkıyla geride bırakan Ayşe Hatun Önal, başarılması zor bir işe imza attı. Önal, Rad­yo ve televizyon mü­zik ka­nal­la­rın­da ki­min da­ha çok din­len­di­ği­ni öl­çen Te­lif­met­re ve­ri­le­ri­ne gö­re 1 Ocak- 30 Ha­zi­ran ta­rih­le­ri ara­sın­da, büyük beğeni toplayan ‘Güm Güm’ şarkısıyla ra­kip­le­ri­ne fark attı. Ser­tab Ere­ner, Fun­da Arar, Gül­ben Er­gen ve Ben­gü ise eli­ne kı­rık kar­ne alan sa­nat­çı­lar ara­sı­na gir­di. 

DÜNYADA DA KONUŞULUYOR

Ayşe Hatun Önal‘a Onur Özdemir’in eşlik ettiği ‘Güm Güm’ şarkısı Türkiye müzik listelerini alt üst ederken, şarkı dünya genelinde yayınlanan müzik klipleri arasında da kendine yer bulmayı başardı. ‘Güm Güm’ şarkısı tüm dünyada yayınlanan kliplerden seçilen ‘Vevo Top 50’ listesinde 44. sıraya kadar çıktı. Başarısının tadını çıkaran Önal, müzikteki varlığını yeni projelerle sürdürmek amacında…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X